WELKOM bij de ledlampen

van Leds Do It Now_ home BRT

Leds Do It Now
Advies over en verkoop van Ledlampen, Duurzaamheid & EVpionier

Verkoop en aankoopbemiddeling elektrische auto's.

Aanbieder Elektrische Deelauto's. oa voor Meerdelen in Amsterdam & Bussum

en Beek-Ubbergen bij Plus Nico de Witt.
Ook hebben we een EV-bestelbusje in Diemen.


Wij staan op Huis & Energie op stand B5 met onze

E-campers / Deelauto's

Koop hier tickets met korting.

.

.

LEDitLIGHT.NET is onze webwinkel met ledlampen.
Kijk gerust rond in het uitgebreide aanbod.

.

ph

Leds Do It Now helpt de slachtoffers van de tyfoon op de Fillipijnen.
Voor elke WAKA WAKA POWER of LIGHT die verkocht wordt doneren wij er één naar de Filipijnenn Bestel hier direct uw WAKAWAKAPOWER
.

3-3: Leds Do It Now komt op TV bij SBS6 Meer bij nieuws.

eb d

Leds Do It Now steunt Serious Request 2012 met een speciale WAKAWAKALIGHT. Van elke verkochte WAKAWAKALIGHT doneren wij 10 euro aan SR12 naast de 8 euro die al naar Afrika ging. Volg het nieuws op ons twitteraccount. Hier kunt U doneren.

15-5-2012 :
Heugelijk nieuws. De webwinkel is geopend.
Lees verder bij Nieuws.


Leds Do
It Now gaat Keizer Karel Podia geheel van ledverlichting voorzien. Meer (beurs)nieuws en Dag v.d Duurzaamheid bij nieuws.
kksr
Wij nemen deel aan Serious Request - klik op logo hierboven.

Het bedrijf:

In Nijmegen is sinds begin 2010 een nieuw bedrijf gevestigd met de toepasselijke naam Leds Do It Now. Het is gespecialiseerd in ledverlichting en met name de retrofit ledlampen. Dit zijn ledlampen die één op één de bekende gloei,- spaar- en halogeen lampen kunnen vervangen.
klseg
Volgens eigenaar Rick van Viersen, die zich inzet voor duurzaamheid, is NU de tijd rijp voor de overstap op ledlampen. Ledlampen zijn veel zuiniger dan gloei- en halogeen lampen. Men kan wel een besparing van 90% halen. Voordeel van LED boven spaarlampen is dat er in de laatste het schadelijke kwik en lood zit en bovendien dat LED nog een stuk zuiniger in energieverbruik is. Daarnaast gaan Ledlampen heel lang mee, ongeveer 50.000 uur. Dat is bij een gebruik van 4 uur per dag wel 34 jaar.

Veel mensen denken bij LED aan het koude blauwige licht van de bekende fietslampjes. Maar die tijd is voorbij. Leds Do It Now verkoopt lampen die een warmwitte kleur geven vergelijkbaar met gloei- en halogeenlampen. Flame is ook mogelijk en veel lampen zijn dimbaar. Er zijn zelfs dimbare kaars en bol lampjes die helemaal van glas zijn
- ideaal voor kroonluchters - die geen 25 maar slechts 2,7 Watt gebruiken. Deze zijn al in 2 jaar terugverdiend bij 4 u/d. Deze lampen zijn van Segula waar Leds Do It Now exclusief importeur van Nederland is. Bijna de gehele lijn van de Segula ledlampen zijn verkrijgbaar in de mooi warm witte kleur van 2600K.

Naast verkoop aan particulieren is LedsDoItNow
's specialiteit: het adviseren en vervangen van lampen bij bedrijven. Daar is vaak veel geld te besparen met soms terugverdien tijden van 0,3 jaar zoals bij sauna De Thermen in Nijmegen die helemaal overschakeld is op LED. Ook de grote bouwlampen buiten zijn vervangen door groene LEDbouwlampen.

Deze site is in opbouw en zal steeds verder uitgebreid worden. Heeft U belangstelling voor deze lampen? Stuur een mail voor meer info.

Voor contact kunt u mailen naar: advies
apestaartje ledsdoitnow.nl
13-2-2010 - Rick van Viersen

Lees hier de korte intro in PDF over mijn bedrijf.

De volgende bedrijven hebben al gekozen voor ledlampen van Leds Do It Now: Pannenkoekenhuis de Duivelsberg -Berg & Dal, Sauna de Thermen, Keizerkarel Podia - Nijmegen, Hotel Spijker - Beek-Ubbergen, SNP Nijmegen, RSN - Nijmegen, Eric Rooijmans Edelsmid | Juwelier - Heeze, Café Mets - Nijmegen , Museum Mooi Nederland - Beek-Ubbergen, VanNature - Nijmegen, Flowers - Heeze en er zitten er nog vele in de pijplijn...
db

19-2-11: Het groene Hert is open !!!

Vele mensen hebben al een kijkje genomen. Binnenkort meer.

ghgh

Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat Leds Do It Now vanaf 19 februari te vinden is in de klimaatwinkel Het Groene Hert, duurzaam punt in Nijmegen.
hertWij zullen ook de verlichting verzorgen van dit pand aan de Burchtstraat 126
. Dit is het oude pand van meubelzaak Piet Hoefsloot en ligt zeer centraal gelegen bij de ingang van het centrum tegenover Kelfkenbos. Men kan hier het gehele assortiment van ons aanschouwen en natuurlijk ook kopen.
Een duurzaam punt? Precies, dat is Het Groene Hert! Wat een bezoeker daar doet? Winkelen, werken, advies vragen als hij z'n huis energiezuinig wil maken. Hij krijgt er hulp bij het aanvragen van groene subsidies, drinkt er lekkere koffie, of neust eens rond om te zien wat er allemaal al duurzaam en groen te krijgen is.

Meer over de opening van de klimaatwinkel Het Groene Hert duurzaam punt hier:

Importeur Segula ledlampen.

s
Sinds eind 2010 heeft Leds Do It Now het excusieve dealerschap van Segula ledlampen in Nederland. Het assortiment van Segula onderscheid zich van andere ledlampen doordat zij geheel uit glas zijn opgebouwd.
Dit kan omdat er geen led-driver in de lamp aanwezig is omdat de leds direct op 230V branden (powerfactor 0.99). Hierdoor is er geen kunstof of metalen voet. De Segula lampen staan daardoor wel mooi in kroonluchters of lampen waar men de peertjes ziet. De kleurtemperatuur is 2600K voor de meeste modellen en 2800K. Verkrijgbaar in helder, mat, opaal (melkwit) of flame - want smaken verschillen.

_______________________________________________________

Wacht niet langer en doe iets goed voor het milieu en uw portemonee.
Laten we het nu doen !!!

Leds Do It Now

Rick van Viersen

www.ledsdoitnow.nl