Nieuws

van Leds Do It Now_ home BRT

Bekijk hier de voordelen ledlampen in steekzinnen en waarom goedkope ledlampen slecht zijn.

Leds Do It Now op SolarboatParade
Op zondag 14 september zal Leds Do It Now te zien zijn op het Plein van de toekomst waar vele duurzame oplossing te zien zijn. Die is een onderdeel van de Solarboatparade georganiseerd door de Groene Grachten. Onze VW-T2 pickup oldtimer - gerestaureerd door
VWvakrestauratie - en die ook te huur is via Snappcar is er natuurlijk ook weer bij. Wij hebben trouwens plannen om de electrisch te maken zodat wij duurzaam naar dit soort evementen kunnen rijden. Men kan bij ons de telefoon opladen met de WAKAWAKAPOWER. Men kan hem natuurlijk ook kopen. Tevens hebben wij accu's bij ons die geladen worden met zonnepanelen.
Recent stond wij op duurzaamheids markten in Nijmegen, Beuningen en Lingewaard.
is

Leds Do It Now op Vierdaagse bij Ramblas
Tijdens de vierdaagse feesten van 12-7 t/m 18-7-14 staat de Leds Do It Now VW-T2 pickup oldtimer - gerestaureerd door
VWvakrestauratie - op het Ramblas op de Schaeck Matonsingel in Nijmegen. Men kan bij ons de telefoon opladen met de WAKAWAKAPOWER. Men kan hem natuurlijk ook kopen. Tevens hebben wij accu's bij ons die geladen worden met zonnepanelen. Voor andere delen van de Ramblas zullen wij conventionele lampen vervangen door ledlampen. Zo werken wij mee aan het verduurzamen van dit festival op deze mooie locatie tussen station en Keizer Karelplein.
is

Leds Do It Now op Fiets & Wandelbeurs RAI 2014
Op 1 en 2 maart stond Leds Do It Now hier met de WAKAWAKALIGHT en WAKAWAKAPOWER. Stand 11.C.48.a

fenw
is

Leds Do It Now / LEDitLIGHT op HORECAVA 2014
Van 13-1 t/m 16-1 stond Leds Do It Now & LEDitLIGHT op de HORECAVA 2014 in de RAI in Amstrderdan. Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs waarbij vooral onze 2200K flame lampen in de smaak vielen.

is


Leds Do It Now op Vierdaagse festival De Kaaij
Van 14-7 t/m 19-7 staat het Leds Do It Now VW-T2 pickup oldtimer van
VWvakrestauratie op het Festival De Kaaij - tijdens de vierdaagse feesten. Men kan de telefoon opladen met de WAKAWAKAPOWER. Men kan natuurlijk ook kopen. Tevens hebben wij accu's bij ons die geladen worden met zonnepanelen. Zo werken wij mee aan verduurzamen van dit festival.
is
Op 13-7 was de pickup te zien op BOSPOP naast de Festivalneeds tent die ook onze WAKAWAKAPOWER verkoopt.
c
Leds Do It Now op IndianSummer Festival
13-6: Dit weekend staan wij met een VW-T2 pickup oldtimer van
VWvakrestauratie op het Indiansummer Festival - 25.000 bezoekers met de WAKAWAKAPOWER. Men kan deze kopen maar ook kunnen de telefoons hier opgeladen worden. Tevens hebben wij 600Ah aan accu's bij ons die geladen worden met zonnepanelen. Zo werken wij mee aan verduurzamen van dit festival.
is


Leds Do It Now komt op TV bij SBS6
3-3: Afgelopen week zijn opnamen gemaakt in sauna De Thermen en Het Groene Hert in Nijmegen. Dit onderwerp over ledverlichting zal uitgezonden worden in het lifestyle programma Lekker, leuk, leven. Uitzending zondag 3 maart 15:25 , herhaling zaterdag 9 maart 14:30
lll
gh
s
Bestel vast een WAKAWWAKAPower hier

Beursagenda:
woensdag 19-9 Samen aan de slag in HAN - Arnhem
vrijdagavond 28-9 en zaterdag 29-9 Maak Gouda Duuzaam in Sint Jan - Gouda
zondag 7-10 Haagse Energiebeurs in Atrium - Den Haag
woensdag 10-10 Dag v.d. Duurzaamheid Festival of COOLS - Amsterdam
zondag 4-11 Deventer Open 2012 - Schouwburg Deventer
woensdag 7-11 Duurzaamheidscafé in Duurzaamheidsfabriek Dordtdrecht
zaterdag 10-11 Lifestylebeurs St. Stevenskerk – Nijmegen
lb

22 t/m 25-11 Volkstuinbeurs GroenePassie - Americahal - Apeldoorn
zondag 2-12 Sonsbeekmarkt - Arnhem
zondag 16-12 Sonsbeekt kerstmarkt - Arnhem Bij de Sonsbeekmarkten verzorgen wij ook de duurzame verlichting.
9 - 13 januari Vakantiebeurs - Jaarbeurs - Utrecht. Bij stand Fair2.org
23 en 24 januari Biovak - IJsselhallen - Zwolle.
zaterdag en zondag 9-+10 februari Fiets & Wandelbeurs bij duurzaam kamperen paviljoen- RAI - Amsterdam.

vb
bv
fenw

9-11-12: WakaWaka grote winnaar op Accenture Innovation Awards lees meer
aia

Van 15 t/m 19 augustus staat Leds Do It Now samen met Fairlamps op de Landgoedfair 2012 op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Deze fair is in 18 jaar tijd uitgegroeid tot een van de sfeervolste en grootste zomerfairs van Nederland en trekt 42.000 bezoekers. Wij zullen naast het uitgebreide assortiment ledverlichting ook de nieuwe modellen van Segula laten zien en verkopen. Tevens is dit na de vierdaagsefeesten de 2e keer dat mensen de WAKAWAKALight , de solarlamp met verhaal kunnen kopen. Fairlamps zal er staan met hun aanbod aan duurzame fairtrade lampen. Onze tent van 4x4m zal draaien op zonne-energie. Voor meer info lees hier.

lgf12-6-2012 : Leds Do It Now gaat WakaWakalight promoten/verkopen.

De WakaWakalight is een solar lamp die op 8 uur zon 8 tot 80 uur kan branden. Voornamelijk bedoeld om de 1,6 miljard mensen die met een schadelijke en dure kerosinelamp een betere toekomst te geven.
Onze eerste WakaWakalight hebben we op recent ontvangen op de Rio aan de Maas conferentie. Deze is nu naar Bali met een wetenschappelijke expeditie en om de Balinezen kennis ermee te laten maken. Meer info op www.wakawakalight.com Bekijk hier de presentatiefilm. Voor verkrijgbaarheid, mail ons even. Later meer...
wwl


15-5-2012 :Heugelijk nieuws. De webwinkel is geopend.
Wij werken hiermee samen met Fairlamps. U kunt Uw bestellingen direct via de webwinkel plaasten en afrekenen met ideal.
Meer bij webwinkel.
flww

1-3-2012: De EO heeft Leds Do It Now gevraagd of wij op het EO-gezinsevent 2012 willen staan en dit aanbod hebben wij natuurlijk aangenomen. Deze is op zaterdag 12 mei op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Wij zullen tevens hier de verlichting verzorgen.
kk

Leds Do It Now is
zaterdag 17 maart te zien op de Landelijke Genoegdag van Transition Towns. Dit wordt gehouden in het Klassetheater in Tilburg. Meer info hier.
kk

Leds Do It Now is uitgekozen om de gehele Keizer Karel Podia (KKP) – bestaand uit concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg in Nijmegen te voorzien van ledverlichting. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Dit levert een besparing van ruim 105.000 kilo CO2 uitstoot per jaar op. Het vervangen zal in december 2011 beginnen.
kkp

Op 18 en 19 januari 2012 staat Leds Do It Now op het klimaatplein van Biovak 2012 . Dit is de vakbeurs voor de biologische sector. Hier zullen wij ook een deel van de verlichting uitvoeren in LED.
bv

vrijdag 11-11 is Leds Do It Now in het kader van Dag v.d. duurzaamheid te zien op het HAN-congres DO DO DO DO! op de HAN in Arnhem
d d

Wij zijn ook gevraagd voor de Energiebeurs Veluwe Duurzaam Nunspeet op zaterdag 19-11. Hier zullen wij ook een deel van de verlichting uitvoeren in LED.
vd

27-9-11: Er staat een leuke blog over Leds Do It Now op Duurzaam Roermond naar aanleiding van onze deelname aan DDR2011.

Wij staan voor de tweede keer op de Lifestylebeurs Nijmgen in de St. Stevenskerk. Dit gezellige event vind plaats op zaterdag 29 oktober. Mail voor een gratis kaartje ter waarde van € 10,-.
Leds Do It Now gaat samen met Thomas.nl deze beurs duurzaam met LEDverlichten. Wij zijn druk bezig de 300-1000 watt PAR toneelspots te "verledden". Dit scheelt ook een extra stroomaansluiting naar de kerk. Ook stelt Leds Do It Now ledlampen aan de standhouders ter beschiiking ter vervanging van hun conventionele lampen. De organisatie heeft hiertoe een persbericht uitgebracht. Lifestylebeurs 2011 ziet in Stevenskerk het (led)licht
ls
ombouw

eb

Leds Do It Now stond op 4 t/m 6 okt op de energiebesparings vakbeurs Energie2011 in de Brabanthallen in Den Bosch - Baroniehal - hal 6 stand D052. O.a met alle nieuwe Segula modellen.

Inmiddels is het gehele assortiment van Segula verkrijgbaar in 2600K. Klik op plaatje hieronder voor het artikel: Primeur - Ledlamp in gloeilamp behuizing
.segvv

26-8-11: De vakantieperiode is voorbij en Leds Do It Now is de komende maanden weer op een aantal evenementen te vinden.
Voor 2 oktober zijn we gevraagd door de gemeente Den Haag of wij op hun 1e Haagse Energiebeurs in het Atrium van het stadhuis willen staan. Daar hebben wij natuurlijk geen nee tegen gezegd. Meer info op www.denhaag.nl/energiebeurs  
heb

Maar eerst staan we op 17 september op Duurzame Dag Roermond 2011 in Roermond. Hier zullen wij ook een gedeelte van de verlichting verzorgen en het nieuwe verkooppunt in Roermond inwerken.
ddr

Vervolgens laten we op 21 september op de HAN in Arnhem aan de potentiële duurzame bouwers onze lampen zien op het event Samen aan de slag!
Duurzaam bouwen, renoveren en beheer in de regio Arnhem- Nijmegen
georganiseerd door Stichting DUBOnetwerk Arnhem-Nijmegen, waar Leds Do It Now aangesloten bij is.
ddr

En op zondag 25 september zijn we te vinden op het duurzame Festival Lokale Schoonheid in Hemmen (Betuwe).

lh

Op 4 september zijn de (auto)ledlampen van Leds Do It Now te zien in Nijmegen op de mobiliteitsbeurs Goed op Weg van het Groene Hert.
gow

19-6-11: Leds Do It Now heeft de laatste tijd diverse evenementen bezocht. Als eerste het geslaagde OCF2.0 eindconferentie met hier een aantal video's van die dag. Via een ontbijt conferentie hebben we ons aangesloten bij Arnhem Energiestad,
Op 28 mei waren wij inspiratiebijeenkomst Fairtrade Gemeente in het NBC in Nieuwegein.
ocfft
Nu staan er voor de komende tijd weer een aantal beurzen op het programma.
Op 23 juni staan wij op het Nudge LIVE 2011 evenement in de St. Bavo in Haarlem. Nudge verbindt, versnelt en versterkt duurzaamheid.
24 juni is de ondertekening van het Convenant Energie Made in Arnhem en 25 juni staan wij op de Energiemarkt georganiseerd door P-Inc op het marktpein in de binnenstad van Arnhem.
Op 3 juni staan we op het festival Amsterdam Duurzaam in het Cultuurpark Westergasfabriek..
na

15-5-11: Wij er trots op de eerste 2600K Segula ledlampen te kunnen leveren. Nu verkrijgbaar zijn de E27 80 led helder die nu 4.1W is en meer licht geeft (250lm). En de E27 2,7 W 40 led mat. Vanaf juni zijn alle Segula modellen leverbaar in 2600K.
Tevens komen er een aantal nieuwe modellen bij. nl. Opaal kleur , hier zijn de leds niet meer zichtbaar, E14 kogel, Globe lampen (grote bol), G4, en 2 versies U-lampen E27 die 750 tot 1000 lumen licht geven. De nieuwe lampen staan al in het leveringsprogramma.
segulajuni

5-5-11: Wij zijn druk bezig met onze nieuwe website. Gelijktijdig hiermee bouwen wij ook een hele mooie webwinkel hierin. Tot het zover is kunt U via de mail of in Het Groene Hert lampen bestellen/kopen.

26-3-11: Leds Do It Now doet mee met Earth Hour. U ook? Meld U aan!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

fd

Op zondag 20 maart zal Leds Do It Now de ledverlichting verzorgen op Nieuws op Wielen in de Gelderlander drukpershal. Lees Meer.

Maar eerst op 19 maart natuurlijk het openingsfeest van Het Groene Hert.

19-2-11: Het groene Hert is open !!!

Vele mensen hebben al een kijkje genomen. Binnenkort meer.

ghgh

Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat Leds Do It Now vanaf 19 februari te vinden is in de klimaatwinkel Het Groene Hert, duurzaam punt in Nijmegen.
hertWij zullen ook de verlichting verzorgen van dit pand aan de Burchtstraat 126
. Dit is het oude pand van meubelzaak Piet Hoefsloot en ligt zeer centraal gelegen bij de ingang van het centrum tegenover Kelfkenbos. Men kan hier het gehele assortiment van ons aanschouwen en natuurlijk ook kopen.
Een duurzaam punt? Precies, dat is Het Groene Hert! Wat een bezoeker daar doet? Winkelen, werken, advies vragen als hij z'n huis energiezuinig wil maken. Hij krijgt er hulp bij het aanvragen van groene subsidies, drinkt er lekkere koffie, of neust eens rond om te zien wat er allemaal al duurzaam en groen te krijgen is.

Meer over de klimaatwinkel Het Groene Hert duurzaam punt hier:

Het Groene Hert gaat open!

19-1 NIEUW: Als eerste in Nederland hebben wij nu een R7S ledlamp. Dit is de vervanger voor de stroomvretende buis halogeenlampen zoals in bouwlampen en uplightlampen. Meer in het leveringsprogramma.

Importeur Segula ledlampen.

s
Sinds eind vorig jaar heeft Leds Do It Now het excusieve dealerschap van Segula ledlampen in Nederland. Het assortiment van Segula onderscheid zich van andere ledlampen doordat zij geheel uit glas zijn opgebouwd.
Dit kan omdat er geen led-driver in de lamp aanwezig is omdat de leds direct op 230V branden (powerfactor 0.99). Hierdoor is er geen kunstof of metalen voet. De Segula lampen staan daardoor wel mooi in kroonluchters of lampen waar men de peertjes ziet. De kleurtemperatuur is 2800K en gaat nog naar 2600K. Verkrijgbaar in helder, mat of flame - want smaken verschillen.

Binnenkort zal een fotoverslag van de kerstmarkten beschikbaar zijn.

13-12: Wij zijn blij om aan te kondigen dat nadat we gevraagd te zijn door de gemeente Buren voor de kerstmarkt op 11-12 in de tuin van Museum der Koninklijke Marechaussee, we nog een keer gevraagd zijn voor een kerstmarkt. De NS heeft ons benaderd om op een kerstmarkt op het station in Nijmegen te staan. Hier hebben we natuurlijk geen nee op gezegd en men kan ons uitgebreide aanbod zien en kopen tijdens deze sfeervolle 3 daagse kerstmarkt die is van woensdag 15 december t/m vrijdag 17 december. Dagelijks van 14:00u tot 20:00.

Ook verzorgt Leds Do It Now tijdens de kerstperiode de ledverlichting op de expositie Kerst in de Stevenskerk van 17- t/m 31 december. O.a. met onze nieuwe RGB toneelspots.
d

kerststevenskerk

24-11: Na het geslaagde klimaatcongres op 17 november staat Leds Do It Now a.s. zaterdag 27 november op de lifestylebeurs 2010 in de St. Stevenkerk in Nijmegen. Wie een gratis toegangskaartje wil kan ons even mailen.

Verder groot nieuws. De klimaatwinkel gaat door. Later meer.
d

kl

9-11: Leds do it now is weer op vele plaatsen op bezoek geweest om te bekijken waar men onze hulp en lampen nog nodig hebben om de bedrijven te 'verledden
Wij doen mee met diverse aktiviteiten op dag van de duurzaamheid = 11-11. Klik op het plaatje voor mee info
.

Er is veel groot nieuws, binnenkort meer. Bekijk hier de nieuwe flyer.
d

26-10: Vandaag is de aftrap van de aktie "Zuinig licht, heldere keuze". Dit iis de slogan waarmee het ministerie van VROM consumenten aanspoort energiezuinige verlichting aan te schaffen. De campagne laat zien dat er goede alternatieven voor gloeilampen zijn. Wij als Leds Do It Now laten dat in de praktijk zien en gaan verder als de gerenomeerde merken. B.v met klaars en peer lampjes helemal van glas, dimbaar - nu de 2e generatie met zachter licht , kleurspectrum als gloeilamp, ook in flame kleur. Wij hebben ledlampen die WEL meer als 40 watt kunnen vervangen , ook dimbaar - binnenkort ook de krulspeldlampen die rondomlicht geven. Er is veel groot nieuws, binnenkort meer.
es

Zaterdag 18-9 stond Leds Do It Now op de Duurzaam vervoermarkt in Beunigen.
Zaterdag 25-9 staan we op de Duurzaam vervoermarkt op de Markt in Wijchen
.
Dit in het kader van Europese mobiliteitsweek. Klik op logo voor foto's
28-9 foto's
Wijchen toegevoegd.
es

Binnenkort hangt deze reklame aan de zonnetrein in Beek-Ubbergen.
es

Sinds kort beschikken wij over een demo-bus waar we met een zonnepanel en omvormer zelfs bouw-ledlampen kunnen demonstreren. Hier te zien in Beek-Ubbergen voor Hotel Spijker waar ook ledlampen van ons hangen.
es

Op eerste en tweede Pinksterdag 23 en 24 mei wordt in Thorn de eerste duurzame buitenbeurs van Limburg georganiseerd: EcoStijl Thorn. Op deze beurs worden producten gedemonstreerd en verkocht die met moeder natuur in gedachten zijn geproduceerd. Led-verlichting, zonnepanelen maar ook voorlichting over isolatie, en duurzame wasmiddelen! Leds Do It Now zal hier met een stand beide dagen aanwezig zijn. Naast demonstratie van de vele typen ledlampen kan men de lampen ter plaatse ook kopen. Voor meer info klik op poster hieronder. Klik op foto voor de eerste foto's. es

earthhour

earthhour

En daarna energiezuinige LEDlampen bestellen bij LedsDoItNow !!!
Bekijk de film. Voor meer info klik op de leeuw hierboven.

Bekijk hier het leveringsprogramma en besparingssheet

15-2 Leds Do It Now op de Energiebeurs Groen Wonen op 20 februari in Nijmegen in de Vereniging. Wij zijn er trots op om op deze beurs ons gehele programma te demonstreren. U kunt dan met eigen ogen zien wat de huidige stand op ledverlichtings gebied is bij ons. Niet meer het blauwige maar echt warm witte kleuren of natuurlijk wit waar dat nodig is bv. in winkels. Uniek is een grote bouwlamp en een industriele hanglamp van maar lieft 2250 lumen. Wij zullen de lampen ook in huiskamer armaturen laten zien. I.v.m. de voorberiedingen voor de beurs heeft het updaten van deze site wat vertraging opgelopen maar ik probeer dit z.s.m. te doen.

De energiebeurs was druk bezocht en zeer geslaagd - later meer (ook foto's) De besparingssheet zet ik binnenkort online.

eee

9 -februari -website in aanbouw online.
Hieronder een gedeeltje van het asortiment. Binnenkort vind U hier details met het gehele programma.
lampje

_______________________________________________________

Wacht niet langer en doe iets goed voor het milieu en uw portemenee.
Laten we het nu doen !!!

Leds Do It Now

Rick van Viersen

www.ledsdoitnow.nl