WAKAWAKALight______ home BRT


26-6-2012 : Leds Do It Now promoot en verkoopt als distributeur de WAKAWAKALight, de beste solarledlamp ter wereld met een verhaal.

De WAKAWAKAPower met USB poort smartphone - iPad lader is hier te bestellen. Wij hebben voldoende voorraad. Nu met donatie van WAKAWAKAPower voor vluchtelingenkamp in Syrië. Meer info over de WAKAWAKApower hier.
wwp

eb d

Leds Do It Now steunt Serious Request 2012 met een speciale WAKAWAKALIGHT. Van elke verkochte WAKAWAKALIGHT doneren wij 10 euro aan SR12 naast de 8 euro die al naar Afrika ging. Volg het nieuws op ons twitteraccount. Hier kunt U doneren.

Zondag 23-12 om 15:00 gaat Leds Do It Now in samenwerking met Oneplanetcrowd bij het glazenhuis op Serious Request een veiling houden van 100 WAKAWAKALights. Deze zullen per opbood verkocht worden en de gehele opbrengt gaat naar SR12. Wij vragen alle WAKAWAKALight kopers bij de overhandiging van de cheque hun waka ophoog te houden in SOS stand. SOS Light for the Babies !!!! Volg ons op twiiter @LedsDoItNow voor de laatste berichten.
d

12-12-12: Crowdfunding akite voor WakaWakaPower van start. Na 2,5 dag al €100.000 opgehaald. WWP kan in 1x smartphone vol krijgen en heeft dan nog 10uur licht over. Voor elke gekochte WWP gaat een WAKAWAKALight classic naar Haïti
aia

9-11-12: WakaWaka grote winnaar op Accenture Innovation Awards lees meer Het ANP bericht er ook over
aia

De WAKAAWAKALight is ideeal als kerstpakket of relatiegeschenk. Neem kontakt op voor meer info
kp

De verrassende naam van deze innovatie heeft waarschijnlijk meer betekenis dan je zou verwachten. WakaWaka betekent in het Swahili “schitterend licht”, zeer bijpassend bij een solar LED lamp. Deze innovatie maakt gebruik van de kracht van de zon in plaats van kerosine.
Wereldwijd zijn ruim 1,5 miljard mensen nog steeds niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Nog eens 1 miljard mensen zitten een groot deel van de dag zonder stroom. Deze mensen zijn voor verlichting grotendeels aangewezen op petroleum lampen. De rook die vrouwen en kinderen hiervan dagelijks inademen staat gelijk aan het roken van 2 pakjes sigaretten per dag. Daarnaast veroorzaken deze petroleum lampen dagelijks wereldwijd ca 16.000 ernstige verbrandingen, soms zelfs met dodelijke afloop. Ook zijn zij één vijfde van hun inkomen kwijt aan de kerosine. Men schakelt door over te gaan op de WAKAWAKALight ook de oliesctor uit. Dit is niet verkeerd als men ziet wat Shell op de noordpool van plan is. Ook is door onderzoek aangetoond dat door solarledlampen de educatie van kinderen omhoog gaat omdat zij nu wel licht hebben om te leren/lezen. Dit heeft uiteindelijk geboortebeperking tot gevolg. Verder zijn deze kerosinelampen verantwoordelijk voor de helft van de wereldwijde uitstoot van CO2 voor verlichting.

De WakaWaka is een duurzame en veilige oplossing voor dit milieu- en gezondheidsprobleem. De WakaWaka is gekoppeld aan een scholingsprogramma en helpt op die manier ook bij de ontwikkeling van kinderen. Een enorme markt dus, met een enorme potentiële impact.
Onderscheidend aan de WakaWaka is de high tech apparatuur waardoor deze lamp een hoger rendement heeft dan alle andere solar LED lampen in dezelfde prijsklassen. WakaWaka kan gedurende 16 uur betrouwbaar leeslicht leveren, 8 uur lang een woonkamer verlichten 0f 80 uur lang nachtverlichting verzorgen. De lamp wordt ook in Westerse landen verkocht waarbij er per verkochte lamp 2 off-grid gezinnen met $ 5 korting een wakawakalight kunnen kopen. Tevens krijgt een kind een educatie pakket over duurzaamheid
Op 12-12-12 start de crowdfunding voor de WAKAWAKApower, deze heeft een USB-uitgang om mobiele apparatuur te laden. Hij kan in één keer een iPhone5 laden en heeft nog 10 uur licht over.

Wij hebben zeer nauwe contachten met Off-Grid Solutions en kunnen ook WAKAWAKALights leveren voor de off-grid mensen in het buitenland. Hievoor gelden speciale prijzen omdat dit zonder donatie gaat. Dit kunnen ook om grote aantallen gaan > 10.000 stuks.
Zo zijn wij nu bezig met een project in Malawi en in Burkina Faso Via ADRA-UK zijn hiervoor 500 WAKAWAKALights gedoneerd. Een foto van een door Leds Do It Now geleverde waka wordt gebruikt op de website van WAKAWAKALight.com
ws

Klik hier voor technische informatie Technical infomation in English
Meer info over deze unieke solarledlamp is te vinden bij www.wakawakalight.com.

fl

Als U belangstelling heeft kunt U mailen naar:
advies apestaartje ledsdoitnow.nl

De WAWALIGHT is ruim op voorraad. Ook geschikt als realtiegeschenk en kerstpakket. Kan vorzien worden van sticker met bedrijfslogo.

 

wl
wd

Waterafstotend en weinig zonlicht nodig dus ook geschikt voor Nederlandse zomers in tuin, camping, outdoor, fiets, te veel toepassingen om op te noemen.
red

Bekijk hier de trailer van deze Nederlandse solarledlamp.


Het eerste WakaWaka prototype arriveert op de Mwamtsefu basisschool in Zuid Oost Kenia. Via www.kickstarter.com hebben honderden mensen uit de hele wereld WakaWaka's gedoneerd voor deze school. alle 800 kinderen kunnen binnenkort 's avonds studeren zonder brand gevaar en zonder giftige dampen van kerosine lampen in te hoeven ademen.


Klik hier om naar de website van Leds Do It Now te gaan.